• Leef!wel

Leefstijlen 

Droom jij van een woning die écht bij je past? Ter Steege bouwt alle woningen van Wonen in Tersluis volgens het Leef!Wel-principe. Hiermee stel je zelf je ideale droomhuis samen. Je maakt individuele uitbouw- en indelingskeuzes op basis van vijf verschillende leefstijlen en sferen die precies passen bij jouw leven. 

Leefstijl: Gewoon Goed 

De uitvoering ‘Gewoon Goed’ is de basiswoning. Deze woning is lekker licht, heeft veel ruimte en een slimme indeling. Zo wordt elke ruimte optimaal benut. Door uitbreidingsmogelijkheden kun je de woning helemaal naar jouw wensen aanpassen.

Leefstijl: Koken 
Lekker en creatief bezig zijn in de keuken; dat is ontspanning! Jij droomt van een huis met een grote keuken als middelpunt. Bij Leefstijl Koken is de leefkeuken een échte ontmoetingsplek. Door de tuingerichte indeling geniet je in je mooie keuken bovendien van een ontspannend binnen/buitengevoel.

Leefstijl: Thuis 
Jouw woning vormt voor jezelf en je gezin een echt ‘thuis’. Je creëert in je huis een eigen leefwereld en hecht veel waarde aan samen zijn, geborgenheid en veiligheid. Quality time met familie of je beste vrienden is voor jou belangrijk. Leefstijl Thuis biedt legio mogelijkheden voor een persoonlijke invulling.

Leefstijl: Kinderen 

Uw gezin is uw meest waardevolle bezit. Dit huis biedt jouw kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen, maar ook om gewoon kind te zijn. Bij Leefstijl Kinderen staat het gezinsleven centraal en is er speciale aandacht voor veiligheid en kindvriendelijke opties. Naast volop ruimte voor de kinderen, biedt deze woning natuurlijk ook een fijne plek voor jezelf.

Leefstijl: Vrijheid 
Standaard komt in jouw woordenboek niet voor. Verrassend, creatief en met lef. Wonen buiten de lijntjes. Leefstijl Vrijheid is lekker eigenzinnig en kenmerkt zich door een unieke indeling die zorgt voor een prettig en ruimtelijk gevoel.

Meer weten over het Leef!Wel concept? Bekijk het hier. Nieuwsbrief

Per e-mail op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief* Vul ten minste dit veld in


Fotoalbum Meerstad
Bekijk meer »
Verkoop en informatie

Pandomo makelaars
Griffeweg 81
9723 DT Groningen

T: 050-85 33 7 33
E: info@pandomo.nl
W: www.pandomo.nl

Nieuwsbrief

Per e-mail op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief

* Verplichte velden