Wonen in Tersluis: Halfvrijstaande woningen

Wonen in Tersluis - Meerstad Groningen

Het project ‘Wonen in Tersluis’ is gelegen in de nieuwe en tweede wijk van Meerstad. De wijk Tersluis begint al echt vorm te krijgen. De contouren van deze ruim opgezette en groene wijk zijn al goed zichtbaar. Tersluis biedt vele unieke mogelijkheden om te wonen, te leven en te recreëren. Liggend aan het Woldmeer, het Park en de vaarverbinding, wordt Tersluis een plek waar je lekker ruim kunt wonen met veel groen om je heen. Het is een plek waar kinderen veilig kunnen spelen, waar je zo even in je bootje stapt om het Woldmeer op te varen en waar je ontspannen wandelingen maakt in de natuur. Tersluis wordt een wijk voor echte levensgenieters. Voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme vakantiegevoel, gewoon thuis in hun eigen huis. Iedere dag weer. En met de stad dichtbij. Het project ‘Wonen in Tersluis' heeft een gevarieerd aanbod van in totaal 19 royale en ruim opgezette woningen.


Halfvrijstaande XL woningen

Ruime twee-onder-een-kap-woningen met royale en lichte (straat- of tuingerichte) woonkamer, een open leefkeuken en aangebouwde garage.
Op de 1e verdieping: 3 ruime slaapkamers van 9,7 m², 11,6 m² en 17,3 m² en een complete badkamer (wastafel, douche, 2e toilet en (optioneel) een ligbad).
Op de 2e verdieping zijn er mogelijkheden voor een extra slaapkamer(s), berg- en/of techniekruimte.
Deze halfvrijstaande XL woningen zijn nog geheel naar eigen smaak en wensen aan te passen.

Interesse in deze woning?

Delen

Verkoop en informatie

Pandomo makelaars
Griffeweg 81
9723 DT Groningen

T: 050-85 33 7 33
E: info@pandomo.nl
W: www.pandomo.nl

Nieuwsbrief

Per e-mail op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief

* Verplichte velden